Ellis holders

Als professionele make-up artieste, houdt Ellis haar make-up kits zorgvuldig georganiseerd. Maar zoals voor velen van ons, was haar handtas een allegaartje van haar favoriete producten. Alleen het vinden van de lippenstift waarnaar ze op zoek was, duurde langer dan het aanbrengen ervan. 

Toen Ellis voor het eerst haar eigen merk make-up voor ogen had, beloofde ze de handtas chaos op te lossen. Haar oplossing is nu tweevoudig: de Ellis Holder en de Ellis Clips.

Ellis holder

Met de Ellis Faas holder ben jij de baas. Wanneer je hem koopt, is de houder leeg en kun je hem mixen en matchen. Jij bent degene die de Ellis Faas producten kiest die bij je stemming of bij een gelegenheid passen. Jij bent klaar om te kiezen voor een op maat gemaakte set, gevuld met jouw keuze aan kleuren en producten.

Ellis Faas Skin Veil foundation in het midden en schuif dan de andere producten, lippenstift, mascara, oogschaduw, blush eromheen. Vul de ruimte bij de spiegel met Ellis Faas powder.

De Ellis holder kost 25 euro.

Ellis case

Kies je enkel voor Glow Up of Glow down, dan kies je voor de Ellis case.

De Ellis case kost 10 euro.

Ellis clips

Na de bekroonde Ellis Holder te hebben gecreëerd, heeft Ellis Faas een nieuwe stap gezet in het oplossen van het opbergen van je make-up. De Ellis clips kunnen elke hoeveelheid van onze kenmerkende pennen aan elkaar koppelen. Vanaf twee tot zoveel als je wilt. 

Het concept is briljant in zijn eenvoud, verbind gewoon de clips met elkaar en schuif de pennen erin. Je kunt ze oprollen en alleen de pen verwijderen die je wilt gebruiken zonder de ketting los te maken. 

Een Ellis clip kost 2 euro.

ELLIS FAAS, ELLIS Red, Bloedrood, Minerale make-up, Dierproefvrij, Milky Lips, Hot Lips, Creamy Lips, Glazed Lips, Lipgloss, Creamy Eyes, Lights, Mascara, Eyeliner, Foundation, Holder, Glow Up, Glow Down, Concealer, Foundation Bottle, Foundation Pen, Only tested on models, Professionele Make-up, Kerst cadeau's, Moederdag cadeau's, Human Colours, visagieproducten, make-up not war, Huidinstituut Parkstad

 

 

 

Sorteer op
 • Ellis holder H 101
  Ellis holder H 101

  ELLIS HOLDER H 101Met de Ellis Faas holder ben jij de baas. Wanneer je hem koopt, is de houder leeg en kun je hem mixen en matchen. Jij bent degene die de Ellis Faas producten kiest die bij je stemming of bij een gelegenheid…

  € 25,00
 • Ellis case H 900
  Ellis case H 900

  ELLIS CASEKies je enkel voor Glow Up of Glow down, dan kies je voor de Ellis case.

  De Ellis case kost 10 euro.

  ELLIS FAAS, ELLIS Red, Bloedrood, Minerale make-up, Dierproefvrij, Milky Lips, Hot Lips, Creamy Lips, Glazed Lips,…

  € 10,00
 • Ellis clip C101 Small
  Ellis clip C101 Small

  ELLIS CLIPNa de bekroonde Ellis Holder te hebben gecreëerd, heeft Ellis Faas een nieuwe stap gezet in het oplossen van het opbergen van je make-up. De Ellis clips kunnen elke hoeveelheid van onze kenmerkende pennen aan elkaar…

  € 2,00
© 2016 - 2021 visagieproducten.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel